Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Project Runway Season 12: Ποιος-τι-πού-πώς-πότε



Είναι επίσημο: η 12η σεζόν ξεκινάει στις 18 Ιουλίου! Θα συμμετέχουν 16 designers (όποτε γράφω designers, θα το διαβάζετε με προφορά Tim Gunn). Οι 15 έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ ο 16ος θα είναι ένας returning designer από παλιότερη σεζόν (όπως βλέπετε και στην εικόνα, υπάρχει ένα ερωτηματικό). Πριν από μερικές εβδομάδες, ζητήθηκε από το κοινό να επιλέξει ανάμεσα στους Ra'mon-Lawrence Coleman (season 6), Kate Pankoke από την πρόσφατη season 11 και Valerie Mayen (season 8). Θα μάθουμε στο πρώτο επεισόδιο ποιος επιστρέφει, αλλά προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψει η Valerie γιατί μου ήταν πολύ συμπαθής (Ra'mon-who?! και επίσης η Kate δεν μου έκανε εντύπωση).




Από κριτές τώρα. Επιστρέφουν Nina Garcia, Zac Posen και Heidi Klum-σαν κριτής και παρουσιάστρια (still no Michael Kors though...). Εδώ θέλω την προσοχή σας. Στη 12η σεζόν κριτής θα είναι και ο... Tim!!! Βασικά, όχι κριτής, απλά θα έχει σκαμπό στο πάνελ και θα δίνει αναφορά στους άλλους για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο workroom κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Επίσης, ο Tim σ' αυτή τη σεζόν θα έχει τη δυνατότητα να σώσει έναν designer όταν το κρίνει αυτός απαραίτητο, δίνοντάς του μια "δεύτερη ευκαιρία". Αυτό θα γίνει μία φορά μέσα στη σεζόν.



Από guest judges θα δούμε τους Kate Bosworth, Kelly Osbourne, Allison Williams, Sigourney Weaver(!), Jesse Tyler Ferguson, Kaley Cuoco, Stacey Keibler και τέλος τον Michael Kors! Ίσως πάλι στο final runway? Θα δούμε.



Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, οπότε ετοιμαστείτε για trips στο αγαπημένο μας Mood, για Fashion Avenue και πολλά κοψοραψίματα στο γνωστό πλέον κτίριο 1407! Για το πού θα μένουν, δεν ξέρω ακόμα, λογικά στα Atlas.

Από challenges, στο πρώτο επεισόδιο θα πρέπει να φτιάξουν μια δημιουργία από αλεξίπτωτο... Επίσης, σε ένα challenge θα συμμετέχουν fans του Project Runway. Ελπίζω να μην έχουμε καταστάσεις όπως με τον "rose origami"... 

Τέλος, σ' αυτή τη σεζόν δεν θα ακούσουμε τον Tim να λέει "use the Lord & Taylor wall thoughtfully", γιατί τώρα θα συνεργαζόμαστε με τα Belk. Δεν τα ξέρω, αλλά δεν μου ακούγεται τόσο γκλαμουράτο όσο τα Lord & Taylor.

ΥΓ Μακάρι να ξαναδούμε αυτήν την απίστευτη φάτσα στο Mood, τον Swatch! 



2 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να μας λες και σε ποια στιγμή τινάζεις το μαλλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε να αρχίσει η σεζόν και θα δεις τίναγμα μαλλιού που έχει να πέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή